Referencer

Vorbasse Kro

Vorbasse, Danmark

Vorbasse Kro

Cedral ivarplank, Træstruktur C19 Antrazit

Til dette projekt, faldt valget på Cedral ivarplank til beklædning af bygningen. Der blev taget mål og fremstillet sålbænke til dette projekt i samme flotte antrazit farve som Cedral ivarplank. Den vandrette beklædning med Cedral ivarplank giver et homogent helhedsindtryk.

Enkelt og moderne

Daddellunden, Randers

Cedral ivarclick C50 Sort

For at skabe stor kontrast til de hvide vinduer, blev der valgt sort Cedral ivarclick til facadebeklædning af huset. Huset fremstår som en helhed - med en flot overflade - i en flot farvekombination. 

Enkelt og moderne

Simpelt og naturligt

Strömstad, Sverige

Simpelt og naturligt

Cedral ivarplank Træstruktur C05 Grå

Der er her anvendt grå Cedral ivarplank til husets facade. Cedral ivarplank giver en smuk kontrast til de hvide vinduer og en flot farvekombination. Der er fokuseret på det enkle og stilrene - en fuldendt løsning der giver huset en perfekt finish.

En ny generation af sommerhuse

Søndervig, Danmark

Cedral ivarclick C50 Sort

For at skabe stor kontrast til de hvide vinduer, blev der valgt sort Cedral ivarclick til facadebeklædning af huset. Der er fokus på enkelthed og det stilrene, samt en vinklet karnap på stuen, der sikrer lys fra flere verdenshjørner. Cedral ivarclick er den perfekte beklædning til nybyggeri - den vandrette beklædning giver et homogent helhedsindtryk.

En ny generation af sommerhuse

Den enkle facade

Vejle, Danmark

Den enkle facade

Cedral Board CB50 Sort

For at skabe en ensartet og meget stilren facade, er der her brugt Cedral Board i sort. Bygningen fremstår som en helhed - med en flot overflade. En fuldendt løsning, der sikrer huset en perfekt finish. Cedral Board er det oplagte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.

En del af naturen

Smögen, Sverige

Cedral ivarplank Træstruktur C01 Hvid

Villaen er beklædt med hvid Cedral ivarplank. Høje planker giver et meget flot udseende. Cedral ivarplank er den perfekte beklædning til nybyggeri - den smukke facade giver et homogent helhedsindtryk. Cedral ivarplank er også det perfekte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.

En del af naturen

Stilrent og elegant

Rockanje, Holland

Stilrent og elegant

Cedral ivarplank Træstruktur C05 Grå

Der er brugt grå Cedral ivarplank til facadebeklædning af huset, sammen med originale aluprofiler til hjørner og afslutninger. Cedral ivarplank står i flot kontrast til de hvide vinduer - i en flot farvekombination, der ikke behøver vedligeholdelse med maling.

En elegant villa

Løsning, Danmark

CEDRAL ivarplank Træstruktur C01 Hvid
CEDRAL Board CB01 hvid og CB50 Sort

Villaen her er beklædt med hvid Cedral ivarplank, sammen med originale aluprofiler til hjørner og afslutninger. Til stern er der brugt hvid Cedral Board leveret som 300 mm. høje planker som giver en meget flot finish. Til underbeklædning er der også brugt Cedral Board, denne gang i sort.

En elegant villa

En flot kombination

Skovparken, Randers

En flot kombination

Cedral ivarclick C50 Sort

Til dette parcelhus er der lavet en smuk kombination af mursten og Cedral ivarclick i C50 sort. Huset fremstår unikt og moderne, med en stilren facade, der er både funktionel, nem at vedligeholde og flot. Cedral ivarclick er det oplagte valg til en vedligeholdelsesvenlig beklædning.